Aloitettiin tva:n metsästys Vehmaalla, Markku Santamäen tuomaroimana. Suoritusvuorot arvottiin paikan päällä ja jälleen meille osui numero yksi eli ensimmäisenä kehään.
Ensin paikalla istuminen ja sen Aake teki täyden kympin arvoisesti. Samaa rataa sujui paikalla makaaminen vaikka lähellä oli ettei ohjaaja antanut istumaan nousussa tupla käskyä. Liikkeenohjaajalla oli nimittäin mielenkiintoinen tapa antaa lupa käskyyn, hän tuli eteen ja ojensi kämmenensä koiraa kohti. Istumaan nousussa Aake jäi hetkeksi tuijottamaan kättä, josko siinä olisi jotain herkkua tarjolla, mutta onneksi maltoin odottaa ja Aake nousi ylös ilman lisäkäskytystä.

Yksilöliikkeet aloitettiin ruudulla oikealle. Tämän Aake suoritti täysin pistein - jihuu, se alkaa sujumaan sittenkin - vaikka meni eturajan yli merkin vierestä, hakeutui todella upeasti ruudun takaosaan keskelle!
Seuraavana idari ja siinäkin Aake loisti. Yksi piste menetettiin kun ennakoi hieman seisomisesta mukaan lähtöä.
Kaukoissa Aake oli aivan omissa maailmoissaan. Teki ensimmäisen asennon vaihdon vasta toisella käskyllä ja tekniikka hajosi mistä johtuen eteni jonkin verran. Viitonen kuitenkin saatiin.
Eka osio lopetettiin metallin noutoon, asetteli hieman kapulaa suuhunsa, muutoin hyvä suoritus, ysi.

Toinen osa yksilöliikkeistä alkoi tunnarilla. Tässä oli hosumista kapuloilla, merkkasi oman heti osuessaan siihen ensimmäisen kerran, mutta meni vielä riviä edestakaisin kerran-pari ennen kuin otti oman. Se pudotti pisteet kasiin.
Sitten luoksetulo, mikä söi meiltä ykkösen... Vauhti todella kova ja seisominen venyi pitkäksi - tuomarin mielestä niin pitkäksi että saldoksi tuli pyöreä nolla. Maahan meno suht ok vauhtiin nähden.
Seuraamisessa Aake teki hienoa työtä ysin edestä. Yhdessä oikealle käännöksessä jäi hetkeksi ihmettelemään jotain, mutta korjasi tilanteen nopeasti.
Viimeisenä tehtiin ohjattu ja arpa toi meille noudettavaksi vasemman - taas. Merkki hyvä ja samoin nouto, kympin arvoinen.

Aake ei ollut aivan parhaassa vireessä, välillä sen keskittymistä häiritsivät hieman kauempana leikkivät koirat. Ykkönen jäi harmittavasti 11 pisteen päähän eli saimme kokoon 245p, jos luoksetulosta olisi saatu viitonen, olisi päästy juhlimaan uutta valiota. Mutta aina ei voi onnikaan olla myötä, joten valiojahti jatkukoon :).