Kai se kesä on tullut kun lämmintä on ollut ja ukkostakin tänään. Ruoho on intoutunut kasvamaan ja se rehottaa leikkaamattomana joka paikassa. Kun helteisen iltasään vuoksi ihmisetkin olivat lähteneet joukolla liikkeelle, en meinannut löytää vapaata treenipaikkaa. Grr.
Päädyttiin sitten tukun taakse asfaltille, vaikka se paikka kuuluu jostain syystä siihen joukkoon missä Aake esittää heikoimpia esityksiään. Mistä se johtuu? Luoja tietää muttei kerro.

Ohjelmassa oli joka tapauksessa kaukot, seuraaminen, luoksetulo ja ruutu - ja Reetu aloitti. Se olikin yllättäen tänään heikoin lenkki, sillä oli vissiin saanut olla viikonlopun maalla kuin ellun kana ja asenne oli vähän hakusessa. Kaukot viiveellä meni hienosti, mutta seuraaminen alkoi mukana kulkemisena. Annoin tiukemman käskyn ja Reetu heräsi ja skarppasi ja esitti hienoa seuraamista.
Luoksetulo oli tarkoitus ottaa namipalkalla taakse, mutta se aiheutti järkyttävää hiipimistä ja täydellistä sooloilua pysäytysten suhteen. Ei auttanut vaikka otin palkan pois, Reetun Omat Kuviot jatkuivat... Laitoin sen autoon ja otin Aaken väliin.

Aaken kaukot hienot, eikä viiveet aiheuttaneet ongelmia sillekään. Seuraamisen juoksussa edisti, muutoin ihan näpsäkkää seuraamista. Luoksetulossa sitten itse kämmäsin lahjakkaasti käskyjen kanssa - käskytin Aakea Reetun seiso-käskyllä, mikä aiheutti hieman hämmennystä mutta pysähtyi kuitenkin. Kuitenkin maahan-käskyllä jäi ensin seisomaan hetkeksi (josko saisi odota-käskyn...), meni kuitenkin maahan ilman lisäkäskyä. Otettiin uudestaan ja nyt ohjaajakin muisti mitä pitää sanoa... Seisominen ok, ei palkkaa, maahan tutusti hieman venyi ja tästä vapautus palkalle. Uudestaan ja nyt seisomisesta palkka.
Ruudun eka merkki ok, toinen perään ja lähetys ruutuun. Odotetusti luoksetulon lähtöpaikka veti puoleensa, joten jouduin ottamaan lähetyksen uudelleen pari kertaa ennen kuin meni ruutuun. Tänään ei ohjaus ruutuun onnistunut, johtuen Aaken mielikuvasta palkan suhteen. Saatiin hieno ruutuun meno ja Aake pysyi hienosti kävelyn ajan. Loppuun vielä pelkkä ruutuun lähetys ja siitä vein ruuan palkaksi.

Reetu tuli yrittämään uudelleen luoksetuloa ja nyt olin viisaasti pistänyt kaikki namit ja lelut visusti piiloon. Eka läpijuoksu ok, toisella päätti tehdä maahan menon... Kolmas taas hieno läpijuoksu. Ehkei kuitenkaan tarvitsisi ihan kaikkia liikkeitä vetää Reetun kanssa aaketreeninä, Minna hyvä...
Merkki ok, toinen perään ja siitä ruutuun -> ok. Pysyi kävelyn ajan hiljaa, en ainakaan kuullut mitään. Loppuun vielä pelkkä merkiltä lähetys ja vein ruuan palkaksi.