Parin viikon tauon jälkeen Reetu pääsi hakutreeneihin Peppursuolle. Aake kekkuloi mukana sotkemassa aluetta ja sai sen jälkeen nostaa yhden äijän. Päätin että mm saa mennä umpipiiloon kun Aake on niin vähän kokemusta niistä. Löysi  ok ja kierrettyään piiloa ympäri alkoi hieman epävarman ilmaisun. Hetken haukuttuaan kiersi taas ympäri ja aloitti ilmaisun uudelleen. Tämä riittikin ja mm tuli ulos palkkaamaan.

Reetulla oli nostettavana neljä äijää: etukulmissa, sekä suunnilleen takakulmissa. Väliin mahtuisi ottamaan tyhjät. En halunnut äijiä tuttuihin umppareihin koska Reetu osaa ne vaikka unissaan. Siispä oikeassa etukulmassa mm oli avoimessa maastossa kodasta ajoradalle päin. Kuten arvattu, Reetu suunnisti suoraan kodalle. Kun siellä ei ollutkaan ketään, haki hetken ja sai vainun takakulman äijästä. En halunnut nostavan sitä vielä, joten kutsuin takaisin "tyhjältä". Uusi lähetys ja vaikka miten käänsin kodasta pois päin niin sinne vain suunnisti. Yritti yhä takakulmaan, mutta pysäytin ja kauko-ohjasin (haku-käsky + käsimerkki kohti mm:tä) haluamaani suuntaan. Nyt nostikin Tarun etukulmasta ja ilmaisi tosi hyvin.
Vasemmassa etukulmassa mm samalla tavoin avoimessa maastossa, ei kummassakaan umpparissa eikä halkopinon sokkeloissa. Reetu luonnollisesti tsekkasi ensin lähimmän umpparin, sitten lähti kohti kauempaa, jolloin kutsuin takaisin "tyhjältä". Uusi lähetys ja nyt kävi tarkastamassa halkopinon. Sieltä sai vainun Tiinasta ja ilmaisu hieno.
Oikealle oli turha haaveillakaan "oikeasta" tyhjästä pistosta, sillä Reetulla oli hyvässä muistissa takakulman mm. Se siis nostettiin ja ilmaistiin hienosti. Vasemmalle keskelle tyhjälle lähettäessäni lähti takaisin päin aluetta, kohti sitä tarkastamatonta umpparia. Kutsuin pois ja menin vähän edemmäs lähettämään uudelleen. Nyt nostikin lähellä keskilinjaa olevan äijän ja ilmaisikin ihan jees. Hyvin mennyt treeni siis Reetu-papparaiselle, etukulmien sudenkuopat olin kaivanut ihan tarkoituksella ;).

Ennen kotiin lähtöä pysähdyttiin vielä ajoradalle, jossa Reetu otti pk-seuraamiskaavion ja kylläpä nyt oli timangit täyskäännökset. Lisäksi vielä eteenlähetys palkalle.
Aake puolestaan teki idarin kun sattui sopivasti olemaan autonrenkaista valmis rinki tehtynä. Pysäytykset seis ja istu ja ne tosi hyvät. Kierrettiin rundia monta kierrosta ilman pysätyksiä ennakoinnin takia. Lopuksi vapautus palkalle.