Kun sunnuntain pm-kisat lähestyvät, oltiin tekemässä viime hetken treenailua Maijun ja Tiinan kanssa. Mekin, vaikkemme edes osallistu ko. kisaan - paitsi minä tietty lo:n roolissa.
Reetun kanssa aloitettiin pitkällä seuraamisella. Mentiin pitkää pätkää kaikissa nopeuksissa ja käännöksiä tehtiin jos jonkinmoisia. Reetu oli aivan super. Piti paikkansa hyvin myös juoksuosuudella eikä intoillut tai äännellyt liikoja vaikka pallopalkalla tehtiinkin. Tehtiin myös idarin asennot kaavion sekaan, ne ok.
Luoksetulon molemmat stopit hyvät. Tunnarissa jälleen koko laatikollinen kapuloita, Reetu työskenteli nopeasti ja varmasti, hosumatta.
Loppuun kaukot, aloitettiin istumisella joka on helpompi ja niinpä saatiin tehtyä hieno sarja.

Aaken seuraaminen aloitettiin askelsiirtymisillä joissa oli ääniefekti... Eli OokkelsPookkels jatkoi haukkumista siitä mihin viime treenissä jäi. Joka askeleella komensi minua ja aika monta kertaa jouduin toteamaan etten tee yhtään mitään metelöivän koiran kanssa. Tämä vähitellen rauhoitti Aaken ja pääsimme aloittamaan seuraamisen kunnolla. Myös Aaken kanssa mentiin pitkän kaavan mukaan ja homma sujui hienosti. Vasemmalle kääntymisissä jouduin hieman menemään Aaken "päälle", se kun tahtoi pitää paikan turhan edessä pallopalkasta johtuen.
Luoksetulon seisominen priima, maahan menon olisin toivonut aavistuksen nopeammaksi.
Tunnarissa jälleen hosumista ensimmäisellä kerralla, toisesta en osaa sanoa mitään varmaa kun osui omalle melkein heti (no, nosti sen ainakin saman tien eikä hosunut muualle), kolmas kerta sitten oli hyvää vanhaa Aakea, hienoa nenätyöskentelyä.
Lopuksi kaukot, myös Aake aloitti istumisella ja teki hienon sarjan.