Eilen ryhdyttiin ihan kunnolla kokeilemaan visioimaani luoksetuloharjoitusta - pimeyden tulon vuoksi meillä ei sitten muuhun aikaa ollutkaan.

Namit siis luoksetulon pysäytysmerkkien päälle ja stopista vapautus palkalle. Tämä toimi ainakin näin ensimmäisellä kerralla hyvin, stopit hyviä eikä Aake kaartanut merkkiä kohti vaan ennemminkin päinvastoin. Yhden kerran se yritti oikaista ja juosta suoraan palkalle mutta tämäkin jäi vain yhdeksi yritykseksi. Muutoin eteni minua kohti joko suoraviivaisesti tai sitten suorastaan kaarsi merkiltä poispäin. Tämän kaartamisen uskon kuitenkin jäävän jossain vaiheessa pois. Stopit oli hyviä ja vauhtikin pysyi hyvänä. Seisominen sujui upeasti, maahan menoa pyrki kyllä ajoittain vähän himmaamaan merkin kohdalla mutta siihen en liiemmin puuttunut, sen aika on toiste sillä nyt keskityttiin hyvään vauhtiin ja nopeaan käskyyn reagointiin.

Lopetettiin kaukojen s-i-s-i-s-i-s -sarjaan, joka tuottikin hieman ylikierroksiselle Aakelle ongelmia. Tarjosi välillä maahan menoa (sehän kuuluu sarjaan mukaan!) ja sitten päästi väliin pari turhautunutta komennushaukahdusta. Muutoin erittäin ripeä suoritus.