Perjantaina oltiin jälleen sokeritehtaan nurtsilla treenaamassa. Reetu teki alkuun pari hienoa ruutua pelkän alustan kanssa. Väliin vähän seuraamista, minkä jälkeen tehtiin hyppynouto isommalla metallilla, siinä ei ongelmia. Palkaksi sama puulla ja se aivan loistava luovutusta lukuunottamatta jossa yllättäen arpoi luovuttaako edessä vai sivulla ja jäi sitten johonkin siihen välille.
Loppuun kaukot - vaihteeksi ongelmitta - josta vapautus ruualle.

Aake aloitti paikalla istumisella noin parin minuuttin ajan, ei ollut kelloa. Mortti ja Pirpa makasivat saman ajan eli saatiin Aakellekin paikalla olo vähän vieraampien koirien kanssa.
Aake teki myös pari ruutua pelkällä alustalla. Merkit ja ruutuun menot loistavat, ekalla kerralla vähän haisteli ruudussa, mutta se voi johtua myös siitä että aikaisemmin Mortti oli syönyt oman ruokapalkkansa siellä. Toisella kertaa ei haistellut.
Myös Aake teki metallihypyn isommalla kapulalla ja vähän asetteli sitä suuhunsa ennen hienoa palautusta. Perään puulla ja vaikkei siinä ollut mitään vikaa niin vauhti ei ollut ihan sitä mitä Aake on viime aikoina esittänyt.
Ohjattu tehtiin vasemmalle, vähän ikävästi kohti aurinkoa. Vein itse kapulat. Merkki hyvä kuten itse noutokin, ei mitään ongelmia kapulan hahmottamisessa vaikken meinannut nähdä sitä itsekään auringonpaisteessa. Luovutuksen jälkeen vapautus ruualle.
Jostain syystä Aake on alkanut pysähtymään merkille todella usein oikealle päin, ei kuitenkaan vaikuta merkiltä lähtöön joten ei siitä siis varsinaista haittaa ole.