Tänään leikittiin taas ruutua, nyt ei ollut nauhoja, vain pelkät merkit. Väliin otettiin yksi luoksetulo.
Reetulla oli vauhti päällä, sehän tykkää hurjasti tällaisista vauhdikkaista sessioista. Kerrankin saa luvan kanssa päästää höyryjä ja saa vielä palkkaa siitä. Lähetin tyhjään ruutuun ja välillä haki oikean kohdan hyvin, välillä häsläsi merkiltä merkille. Kokeilin myös kokonaisena liikkeenä, mutta ei hakenut oikeaa kohtaa kunnolla. Liekö sattumaa vai osaamattomuutta. No, Reetulla ei niin väliä, kunhan treenaillaan mielen virkeydeksi - ainakin toistaiseksi.
Luoksetuloon otin vain seisomisen ja vaikka minulla oli narupallo kädessä näkyvillä, malttoi stopata yllättävän hyvin.
Loppuun vielä ruutu palkaksi niin että jätimme yhdessä narupallon sinne odottamaan.
Leikin jälkeen kaukot läheltä ja vapautus ruualle.

Aaken kanssa leikittiin ruutua samalla tavalla. Alkuun otin läheltä ja sitten kasvatin etäisyyttä merkille asti. Meni todella vauhdikkaasti ruutuun ja haki yllättävän hyvin paikan. Välillä toki meni merkiltä merkille, mutta treenimäärään nähden loistosuorituksia.
Luoksetulossa jätettiin palkka yhdessä. Ennakoi rajusti ekaa pysäytystä, mutta uudella käskyllä tuli ripeästi. Seisominen kuin seinään (no oikeastaan vain teki terävän u-käännöksen) ja maahan menokin oli ok. Tämä siis venyy edelleen koska palkka on minulla, mutta oletettavasti tämä on pienempi paha kuin takapalkan aiheuttama puoleen väliin jäänti.
Aake teki myös lopuksi kaukot josta vapautus ruualle. Asennot otettiin todella hienosti.