Nyt kyllä alkaa iltatreenit ulkona olla ohi tältä vuodelta, kun ei valoa tahdo riittää. No, saipahan vietyä ruutuun palkan valmiiksi ilman että Aake pystyi sitä näkemään kauempaa.
Mukana oli siis vain Aake, joka oli taas aivan liian kierroksilla ja aivan liian neiti. Kenttä oli päivän sateen jälkeen löllyvän vetinen ja vähän upottavakin eli Aaken mielestä turhan äklö eikä istumisia oikein voinut tehdä. Olisihan peffa kastunut.
Aloitettiin kuitenkin paikalla makuulla nurmikolla, aikaa noin 4 min. En ottanut häirintää Aakelle koska kavereina rivissä oli koiria jotka ei välttämättä olisi vielä kestäneet sitä. Häiriötä kuitenkin saatiin ohi lenkkeilleiden koirien muodossa. Aake makasi varmasti, yhden kerran alkoi haistella maata jolloin yskäisyllä keskeytin sen.
Seuraamisessa otettiin hidas kävely ja juoksu. Nämä sujuivat hyvin lukuun ottamatta alun kuumana käymistä. Ja kieltämättä kenttä oli kohtalaisen löllö...
Idarissa tämä löllöys sitten vaikutti, seuraaminen hyvää, samoin seisominen, mutta istumaan Aake ei halunnut käydä. Se ei sinänsä yllättänyt minua, mutta kun kerran halusin sen asennon otettavan niin yritettiin sitä sitten muutama kerta ennen kuin päästiin yhteisymmärrykseen.
Luoksetulossa otin kaikki elementit, seisomisen, maahan menon ja sivulle tulon. Ne tehtiinkin hienosti, maahan menoon soisin aavistuksen nopeutta lisää. Reagoi siis käskyyn heti, mutta haluan Aaken putoavan nopeammin.
Pimeys alkoi pukkaamaan päälle jo ihan oikeasti, mutta onneksi oranssit kartiot hohtavat sen verran että pystyttiin ottamaan vielä merkkiä ja ruutua. Ensin pari kertaa pelkkä merkki lelupalkalla - joo, tiedän riskit mitä merkiltä palkkaamiseen liittyy, mutta jos ei veikkaa ei voi voittaa. Jätin Aaken merkille odottamaan ja kävin viemässä lelun ruutuun. Palasin lähettämään ja ruutuun meno olikin todella vauhdikas. Sitten jätin Aaken lähetyspaikalle ja vein lelun uudestaan ruutuun. Merkille meni isolla lenkillä ruutua kohti, mutta meni kuitenkin pysähtymättä ja yhdellä käskyllä. Kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan, nyt meni suoraviivaisesti ja siitä palkaksi lähetys ruutuun lelulle.
Lopetettiin taas kaukoihin ja tällä kertaa tehtiin sarjana seiso-maahan-istu-seiso-istu-seiso-vapautus. Jostain syystä istumasta seisomaan nousemisessa etupää liikkuu edelleen - on se kumma kun ei se korjaannu ilman treenausta! *viheltelee*