Päädyttiin taas jokirantaan poikien kanssa.
Reetu aloitti ruudulla vasemmalle, jossa ensin haettiin oikeaa kohtaa pari toistoa ja tämän jälkeen laitoin alustan ruudun takaosaan. Sen kanssa tehtiin muutamia lähetyksiä.
Lyhyt seuraaminen, jonka jälkeen pari luoksetuloa pysäytyksillä. Menivät suht hyvin.
Lopuksi kaukoja ja ne eivät menneet ollenkaan hienosti. Reetu kyllä vaihtoi teknisesti asennot ok, mutta ei kuunnellut yhtään mitä käskytin, arpoi aina jonkun asennon.

Aaken ruutuun menot olivat aluksi todella kiharaiset, se meni valtavalla kaarella ja luulinkin että se oli menossa luoksetulon merkille. Sitten tajusin että joku oli käynyt juoksuttamassa ja paskattamassa koiransa siinä nurtsilla ja tietysti jättänyt läjän siihen. Haju oli levinnyt laajemmalle alueelle ja Aakehan ei sellaisen "ulostealueen" läpi juokse. Se siis kiersi wc-alueen matkalla ruutuun. Halusin suorat ruutuun menot joten siirsin ruudun toiseen paikkaan. Nyt laitoin ruutuun alustan ja Aake teki hienoja ruutuun menoja. Pari kertaa jätin sen sinne makaamaan ja kävelin kuvion ja hienosti pysyi.
Tehtiin myös lyhyt seuraaminen ja luoksetulo. Nyt seisominen oli hyvä, maahan menoja otettiin muutama, tähän pitää saada nopeutta lisää.
Loppuun jälleen kaukoja josta vapautus ruualle.