Ajeltiin hienossa auringonpaisteessa Kupittaalle treenaamaan vapun viettäjien antamassa häiriössä. Ja ihmisiä tosiaankin riitti, mutta Aake ei antanut niiden häiritä itseään vaan oli todella hyvässä vireessä ja innokas tekemään töitä. Jee!

Ensin Aake ja Jatsi tekivät paikalla istumisen ja makuun, makuu lyhennettynä kun meinattiin että ei-niin-selvät ihmiset saattaisi antaa vähän liikaa häiriötä. Aake teki kummatkin liikkeet varmasti. Sitten otettiin Aaken kanssa ihan lyhyt seuraaminen ja haettiin oikeaa kohtaa. Hitaassa kävelyssä pitää paikkansa hyvin (tämä on todettu aiemminkin), juoksussa pääosin hyvin, riippuen minun juoksunopeudestani ja normaalissa edistää eniten. Varsinkin nyt kun viime treenissä haettiin vauhtia. Olen palkannut lelulla vaihtelevasti eri suuntiin, mutta nyt yritetään pelkkää taakse palkkausta. Allekirjoittaneen vaan täytyy opetella heittämään narupalloa, sillä vaikka heitin sen taaksepäin niin se lensi kaaressa 16 metriä eteenpäin... *viheltelee* Taito tämäkin.

Tunnari ja ohjattu tehtiin liikkurin kanssa kun siihen oli mahdollisuus. En ottanut luovutusta vaan vapautin kummassakin palkalle lennosta. Tunnarissa Aake oli "kartalla" eli seurasi ainakin ajoittain liikkuria ja tiesi mistä liikkeestä oli kyse. Meni reippaasti kapuloille, haisteli ensin ison roskan mikä oli kapuloiden takana, alkoi sitten haistella keppejä hyvin ja otti oman varmasti. Palautusvauhti olisi kenties voinut olla ripeämpi, mutta ihan riittävä se kuitenkin oli. Ohjatussa haettiin oikeaa. Vauhdikas merkki ja yritti hieman oikaista pysähtymättä merkillä, mutta seis -käskyllä stoppasi hienosti ja oli kyllä lähes merkin vieressä joten homma oli ihan jees. Vauhdikas ja varma nouto, hienoa Aake! Lopetettiin kaukoihin ja ekan seisomisen tuplakäskytystä lukuunottamatta asennonvaihdot sujui hyvin.

Jäipä tästä Turun reissusta hyvä mieli: Aakella oli ilokseni "hyvä" päivä eli ympäristön häiriöt eivät sitä kiinnostaneet. Tosin meidän haukkumisongelma Silmänisku tuntui taas vähän lisääntyvän... *vitsi*