Aloitettiin paikalla istumisella kun Aakea tarvittiin Ronjan kaveriksi. Ronja makasi ja Aake istui. Pysyin näkyvillä koko ajan eli tehtiin "alo-luokan" paikalla istuminen. Aake istui varmasti vaikka Ronja meinasi ensin tulla moikkaamaan, laitoin palkan maahan eteeni ja paluun jälkeen vapautin Aaken sille.

Varsinaisena ohjelmana oli tuttu ruututreeni, missä oli kaksi ruutua kulmittain - merkki oli siis yhteinen. Ajatuksena, tai ajatuksina, treenissä oli vahvistaa edelleen ruudun etureunasta sisään menoa sekä juoksupainotteisella harjoituksella saada Aakesta pahimpia höyryjä ulos. Höyryjä ja menohaluja sillä nykyään riittääkin sillä se on päässyt pyöräilyn makuun oikein kunnolla. Juoksisi ties millaisia lenkkejä (ollaan pitäydytty noin 4-5 km lenkeissä) eikä ole edes väsynyt kotiin päästyään. Hetken läähättää että hengitys tasaantuu mutta ei ole edes janoinen tai väsynyt.

Mutta itse treenistä. Lähettelin Aakea vuorotellen kumpaankin ruutuun ensin suorapalkalla ja sitten tehtiin parit lähetykset tyhjään ruutuun. Tämän jälkeen taas suorapalkalla. Ruudut vauhdikkaita ja meni aina sisään etureunasta. Hyvä hyvä. Tämän jälkeen tehtiin seuraaminen normikäynnissä, paljon kulmia ja täyskäännöksiä. Tämäkin sujui hienosti. Lopetus kaukojen seisomisaloitukseen -> vapautus palkalle.

Jälleen oikein iloinen ja vauhdikas sessio, tällaisen Aaken kanssa on ilo tehdä töitä.