Aloitettiin ihan lyhyellä seuraamisella, tarkoituksena vain "herättää" Reetu. Tosin ei se mitään herättelyä olisi tarvinnut, virtaa oli kuin pienessä kylässä. Kierroksista johtuen ei pitänyt paikkaansa kovin hyvin ja ääntelyäkin irtosi.
Ruutuun lähetys oikealle, merkki hieno, kuten myös ruutuun meno, aivan valtava vauhti! Seis-käskyllä pyörähti ruudussa ja ajautui sivurajalle, meni hienosti yhdellä lisäohjauksella kunnolla ruutuun. Käskytys maahan ja viiveen jälkeen vapautus.
Tunnarissa oli kapuloita koko laatikollinen, siis reilut parikymmentä kappaletta. Reetu työskenteli todella hyvin, nopeasti ja tarkasti, oma nousi varmasti. Lopuksi tasamaanouto metallilla. Se tehtiin vauhdikkaasti kaikin puolin ja luovutuksesta nopea vapautus palkalle.

Myös Aakea piti "herätellä" seuraamisella... Se kävi niin kuumana että ääntä lähti varmaan joka toisella askeleella. En puuttunut siihen mitenkään, mutta en kyllä palkannutkaan koko liikkeestä muuten kuin kehuilla lopuksi. Hitaassa kävelyssä pyrki istumaan vähän väliä, muuten ok seuraaminen.
Ruutu sujui myös Aakelta hienosti, vauhtia oli sekä merkille että ruutuun menossa. Meni todella varmasti ruutuun, ei arponut yhtään. Vapautus viiveen jälkeen maasta.
Tunnarista pitää siis saada hosuminen pois, joten Aakellakin oli koko laatikollinen kapuloita. Ensin meni hosumalla riviä edes takaisin ja nosti oman kolmannella kerralla ohi mennessään. Toisella yrityksellä malttoi hieman paremmin kapuloilla, mutta yhä turhaa hosumista. Nosti kuitenkin oman. Kolmannella kerralla malttoi haistella heti alusta asti kapula kerrallaan ja oma nousi heti kun tuli kohdalle. Hyvä.
Myös Aake lopetti metallin tasamaanoutoon, isompaa käytettiin. Hieman asetteli kapulaa suuhunsa, mutta teki kaiken kaikkiaan liikkeen hyvin ollakseen iso kapula. Luovutuksesta vapautus ruualle.