Poikettiin kauppareissulla poikien kanssa treenaamaan squash-hallin parkkikselle. Pimeää oli, mutta sen verran katulampuista tuli valoa että pystyttiin vaivatta ottamaan tunnaria, seuraamista ja kaukoja.

Reetun eka tunnari oli hieno, osui heti kättelyssä oman kohdalle ja nosti sen varmasti. Toisella kertaa siirsin oman rivin toiseen päähän ja nyt oli hieman hosumista ilmassa. Ryntäsi oikeaan reunaan ja liikutti reunimmaista kapulaa - ei ensin malttanut lähteä haistelemaan muita, mutta aikansa törkittyään väärää aloitti työskentelyn ja nosti oman varmasti. Tehtiin vielä pari kertaa ja nyt omat nousivat hyvän työskentelyn jälkeen varmasti.
Seuraamisessa tein keskipitkän kaavion kaikilla pakollisilla elementeillä. Reetu oli aivan liian innoissaan ja peffan käyttö meni hieman överiksi. Se viskeli sitä taakseni vaikka kävelin ihan suoraan eteenpäin, yhtäkkiä vain koira katosi näköpiiristä ja tunsin kun takapuoli hakkaa kantapäihini. No, Reetu on... Myös pientä inahtelua perusasentoja otettaessa, mutta noin yleisesti ottaen oli aika hiljaa.
Lopetettiin kaukoihin täydeltä matkalta, sarjana oli seiso-maahan-seiso-istu-seiso. Reetu teki lähes täydelliset asennon vaihdot! 'Lähes' vain siksi että silmiini näyttivät kyllä aivan täydellisiltä, mutta käytännössähän se ei ole mahdollista ;).

Aaken eka tunnari kärsi ilmeisesti yhä yhden kapulan piilottamisen jälkimainingeista. Se aloitti haistelun rivin oikeasta laidasta ja jämähti siihen ekalle kapulalle. Hyöri hetken ennen kuin ryntäsi suoraan rivin toiseen päähän haistelematta matkalla. Vasta tässä vaiheessa alkoi herneet loksahtamaan kohdalleen ja Aake otti nenän käyttöön. Tämän jälkeen oma nousi varmasti. Tehtiin liike vielä kahdesti ja nyt työskentely oli hyvää ja varmaa.
Seuraaminen meni tänään hienosti. Piti paikkaansa aavistuksen liian edessä, mutta ei seilannut.
Loppuun kaukoja samanlainen sarja kuin Reetullakin. Muut vaihdot olivat hienot paitsi viimeinen istumasta seisomaan, jossa siirsi etutassujaan. Kaikki asennot kuitenkin otettiin yhdellä käskyllä, nopeasti, eikä arponut asentoa vaan kuunteli.