Illan sää on ihanan aurinkoinen, joten lähdin kokeilemaan onneani Vuohensaaren suuntaan josko lumenkaatopaikka olisi tyhjänä ja pääsisin kerrankin siihen treenaamaan. Onneksi juuri samaan aikaan oli iltatori ja väki siellä.
Tein pitkästä aikaa vanhanaikaisen kehän eli luoksetulon jättö ruudun vieressä. Aloitettiin kuitenkin idarilla. Reetu toimi kuin kello, vaikka seuraaminen oli tosi pomppivaa. Pomppi melkein koko ajan kolmella jalalla kun etutassun anturaväli on taas ärtynyt. Luoksetulon stopit huiman hienot ja vauhtiakin riitti niiden välillä.
Ruutu vasemmalle sitten tuotti hankaluuksia, luoksetulon jättö veti kovin puoleensa. Pari toistoa meni niin että jouduin stoppaamaan matkalla ja ohjaamaan uudelleen. Kolmannella ja neljännellä kerralla meni hieman kaartaen mutta "suoraan" ruutuun.
Lopetettiin metallin tasamaanoutoon, luovutuksesta nopea vapautus ruualle.

Myös Åken idari sujui, pitäisi varmaan hioa mukaan lähdön ennakointeja pois... Luoksetulo edelleen vauhdikas, stopit nopeat, seisomisesta meinasi lähteä takapalkalle jota ei siis ollut. Ruutuun lähetyksessä myös Aakella veri veti luoksetulon jätölle. Pari kertaa jouduin pysäyttämään senkin ja ohjaamaan uudelleen ruutuun, tämän jälkeen tehtiin pari onnistunutta ruutuun menoa.
Aaken ensimmäinen metallin nouto oli hieman kapulan asettelua, tehtiin toinen heti perään ja nyt meno+poimiminen+palautus todella nopeat ja nopeasti vapautin minäkin sen syömään.