Paikkana jälleen koirapuiston viereinen parkkis - valojen vuoksi. Tänään Aake otti taas kunnolla häiriötä toisen koiran palkaksi saamasta vinkulelusta - omaansa kai ikävä - että saatiin hyvä treeni koskien omaan suoritukseen keskittymistä vaikka miten muut kiinnostaisi.

Lämmittelyksi seuraaminen normaalissa vauhdissa, tähän sisällytettiin askeleita ja käännöksiä. Samalla tahdilla ja virheillä mentiin kuin aiemmissakin treeneissä.
Tunnarikapulat 11 kpl olin vienyt jo valmiiksi riviin ja oma vein kuten kokeessa. Tässä Aaken keskittyminen katkesi totaalisesti vinkulelun vuoksi. Se juoksi reippaasti kapuloille, tiiviisti kuulostellen vinkulelun ääntä ja jäi niiden eteen seisomaan HMoilasena että mitä ihmettä tässä oikein pitikään tehdä. Täysin kysymysmerkkinä koko koira... Odotin hetken josko iso pyörä lähtisi raksuttamaan mutta ehei, uusi käsky piti antaa ja sitten Aake kävi varmasti nostamassa omansa. Toisella lähetyksellä kuulosteli vinkua edelleen, muttei niin paljoa etteikö olisi muistanut mitä olikaan tekemässä ja toikin omansa jälleen varmasti.
Sitten lähdettiin jälleen liikkeelle eli idariin, mikä mentiin niin että aina täysi kierros ilman stoppeja ja sitten pysäytys. Asennot otettiin hyvin ja arpomatta, samoin seuraaminen oli idariksi ihan ok, mitä välillä piti kytätä vingun perään.
Tunnari vielä kerran ja se olikin nyt loistava! Upeaa katsoa Aaken varmaa ja sopivan rauhallista nenätyöskentelyä (kaikilla kolmella kerralla), kun osui oman kohdalle niin poimi sen välittömästi eikä lähtenyt enää tarkastamaan muita kapuloita.
"Loppujäähdyttelyksi" vielä vähän seuraamista ja loppuun kaukot. Sössin itse aluksi kun oli aika pimeää ja menin turhan kauaksi Aakesta: eihän se nähnyt mitään mitä yritin sille huitoa... Kun siirryin lähemmäs alkoi yhteisymmärrys pelata ja hyvän sarjan jälkeen vapautus palkalle.